Contact

Mireille Wösten

Zwartesteeg 1 te Bennekom – The Netherlands

Email: info(ad)curly-horses.nl

Phone: +31 6 5280 1245.

Facebook: www.facebook.com/curlyhorse

Youtube: search for ‘Curly paarden In het veld’.

Onze boerderij ligt in het buitengebied, genaamd Het Binnenveld, tussen Wageningen, Bennekom, Veenendaal en Rhenen. Mocht u interesse hebben in een van de paarden, dan bent u van harte welkom  om kennis te komen maken.

Bij onze boerderij is een Rustpunt waar u in de tuin iets kunt drinken. Hier is ook het startpunt van een van de wandelingen van de klompenpaden: Het Harsloërpad en Breukelerpod. Een bezoek aan Curly paarden In het veld is leuk te combineren met een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe op 15 minuten rijden, of met bijvoorbeeld het Open Luchtmuseum of Burgers Bush in Arnhem, op 20 minuten rijden.

We are situated in Bennekom, in the centre of the Netherlands, between Utrecht and Arnhem, about 45 minutes drive of Germany (Kleve).

2 Replies to “Contact”

 1. Bonjour,
  J’habites en France et je suis allergique. J’élève des chevaux Paint-Horses et Curly-Horses. Je recherche une jument de lignée warrior. Avez vous cela s’il vous plait ? Merci

  1. Bonjour,

   I do have 3 foals of the warrior bloodline: Lucky, Milo and Alano Vadensis. They are from the bloodline of Warrior Berndtie. She is a daughter of Miss Bernd Warrior.

   What are you looking for exactly?

   You can sent me a mail to info@curly-horses.nl

   Best regards, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *