Contact

Mireille Wösten

Zwartesteeg 1 te Bennekom – The Netherlands

Email: info(ad)curly-horses.nl

Phone: +31 6 5280 1245.

Facebook: www.facebook.com/curlyhorse

Youtube: search for ‘Curly paarden In het veld’.

Onze boerderij ligt in het buitengebied, genaamd Het Binnenveld, tussen Wageningen, Bennekom, Veenendaal en Rhenen. Mocht u interesse hebben in een van de paarden, dan bent u van harte welkom  om kennis te komen maken.

Bij onze boerderij is een Rustpunt waar u in de tuin iets kunt drinken. Hier is ook het startpunt van een van de wandelingen van de klompenpaden: Het Harsloërpad en Breukelerpod. Een bezoek aan Curly paarden In het veld is leuk te combineren met een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe op 15 minuten rijden, of met bijvoorbeeld het Open Luchtmuseum of Burgers Bush in Arnhem, op 20 minuten rijden.

We are situated in Bennekom, in the centre of the Netherlands, between Utrecht and Arnhem, about 45 minutes drive of Germany (Kleve).

4 Replies to “Contact”

 1. Bonjour,
  J’habites en France et je suis allergique. J’élève des chevaux Paint-Horses et Curly-Horses. Je recherche une jument de lignée warrior. Avez vous cela s’il vous plait ? Merci

  1. Bonjour,

   I do have 3 foals of the warrior bloodline: Lucky, Milo and Alano Vadensis. They are from the bloodline of Warrior Berndtie. She is a daughter of Miss Bernd Warrior.

   What are you looking for exactly?

   You can sent me a mail to info@curly-horses.nl

   Best regards, Mireille

 2. Dag Mireille,
  Op dit moment je prachtige curly paarden gezien bij binnenste buiten.
  Tot mijn grote spijt ben ik al mijn hele leven allergisch voor paarden. Zelfs een romantisch ritje in een open wagentje achter een paard (lief georganiseerd door mijn man) resulteerde in een allergische reactie met dikke ogen en benauwdheid. Kan er nu hartelijk om lachen.

  Ik woon in Drenthe met buurtjes die 3 paarden in de wei hebben lopen waar ik soms toch stiekem even de hengst Timo waar ik ‘ iets ‘ mee heb gedag zeg.
  Rijden zou ik zo graag willen maar dan zou ik een overdosis antihystamine moeten innemen lol

  Nu ik 50 geworden ben en nog steeds paardrijden en lig langer bij paarden in de buurt zijn op mijn bucketlist heb staan komt deze uitzending voorbij.
  Wowwwwww, dus bij deze meld ik me aan voor 23 maart joehoeeee.

  Met een warme groet,

  Monique van Leeuwen

  1. Hoi Monique, Leuk dat je komt op 23 maart. Iedereen reageert weer verschillend op de curlies. Neem voor het geval dat je toch last krijgt in ieder geval je medicijnen mee. Tot dan! Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *